Skip to main content

JURIDISCHE WENSEN DIE WIJ ALLEMAAL HEBBEN

Wij hebben juridische wensen als het om de overgang van ons vermogen gaat, bij leven en bij overlijden. Wij willen dat het vermogen precies op de voor ons juiste plek terecht komt en wij willen bij de overgang zo weinig mogelijk belasting betalen. Wellicht goed om tijdig  juridisch advies in te winnen, want………

HOE IS HET GEREGELD IN DE WET?

Heel vaak start een bespreking met de gedachte dat de situatie die wenselijk is, vast wel in de wet is geregeld. En soms is dat ook zo.
Maar vaak blijkt dat het net iets anders is geregeld dan u zelf graag zou willen, want het kan voorkomen dat:

  • ook anderen via een achterdeurtje van u erven; of
  • belastingen hoger uitvallen, terwijl via een andere weg belasting kan worden bespaard.

In die situaties kan notarieel ingrijpen iets toevoegen. Laat je niet verrassen op een vaak toch al verkeerd moment en vraag advies.

Vrijblijvend verzoek om informatie

WANNEER IS ADVIES NODIG

Als u precies weet hoe zaken in de wet zijn geregeld, dan weet u ook direct of u aanvullend nog iets wil of moet regelen. Daarom is een belangrijk onderdeel van ons advies, om met u door te nemen hoe zaken in de wet zijn geregeld als u zonder aanvullende akten zou scheiden of overlijden.

HET ADVIESGESPREK

Een adviesgesprek met een jurist van SNK | Quality Assistance duurt in principe een (1) uur en bestaat uit drie (3) belangrijke aandachtspunten:

  1. Hoe ziet uw situatie eruit als de regeling uit de wet geldt.
  2. Hoe zou u het anders willen.
  3. Welke mogelijkheden heeft u om dat te doen.

EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Misschien vindt u het fijn om voorafgaand aan een toch wel persoonlijk juridisch adviesgesprek, eerst kennis te maken met een adviseur van SNK | QA. Dat kan telefonisch of via ‘whatsapp bellen met beeld’.
In een gratis gesprek van maximaal 15 minuten, kunnen wij kennis met elkaar maken, zonder dat nog juridische zaken worden besproken.

klik hier voor meer informatie over een kennismakingsgesprek

DE NOTARIS

Geeft een adviseur van SNK | QA in het adviesgesprek aan dat uw belangen in één of meer notariële akten het beste worden geregeld, dan wordt u voor het opstellen van de akten door SNK | QA doorverwezen naar een notaris.

De bespreking bij de notaris kan dan vaak eenvoudiger, doelgerichter en sneller plaatsvinden. De akten worden altijd bij de notaris getekend.
Ik hoop persoonlijk te mogen adviseren in een gesprek waar u veel aan zal hebben!

Nasreen Karamat Ali

Benieuwd wat SNK | Quality Assistance voor u kan betekenen?

Vraag vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aanVraag een adviesgesprek aan
Nasreen Karamat Ali

Author Nasreen Karamat Ali

More posts by Nasreen Karamat Ali